"Tämä on koirablogeja kiertänyt haaste, ja teemaltaan paljasta 7 kpl totuutta itsestäsi. Haaste osoitetaan aina koiralle. Eli koirasta 7 totuutta, ja kirjoitettuna, kuten koira itse vastaisi ja kertoisi. "

 

 

No niin, siis tuollainen haaste, jonka ihan äiskä itse antoi minulle… hmm.. aloitetaan:

 

1)  Minä olen hieman kissamainen koira, osaan hypätä tosi korkealle ja kiipeilen mielelläni. Olen aika taitava siinä, äiskä sanoikin minussa olevan hiven vuorikaurista. Osaan myös naukua.

 

2)   Olen tarkka siitä mitä suuhuni laita, siis tarkoitan lähinnä ruokaa. Muuten kyllä syön mitä tahansa, tossuja, pipoja hanskoja, you name it. Olen yrittänyt myös tuolin jalkoja, mutta äiskä nappaa lehdellä takapuolelle. Joten olen vierottanut itseni niistä.

 

 

3)  Käyn töissä, siis kodin ulkopuolella. Olisin siis huono äiti jos minulla olisi lapsia ja olisin tyttö. Kerran viikossa lähden äiskän mukaan töihin ja olen toistaiseksi harjoittelijan palkalla, saan possun korvan. Mutta nyt haluaisin lähteä autoilemaan joka päivä ja olen aina valmiina jos kutsu käy.

 

4)  Roikun Tonyn lahkeessa kiinni ettei hän lähtisi kouluun eikä kavereiden kanssa ulos. Joskus roikun muuten vaan koska se on niin kivaa. Parhaimmillaan se on heti kun Juniori herää ja saamme molemmat hepulikohtauksen juosten ympäri taloa.

 

 

5)  Syli on minusta maailman toiseksi parhain paikka. Kiipeän sinne vaikka selän kautta olkapäitä pitkin sohvan nojalta käsin. Pääasia että pääsee syliin rapsuteltavaksi. Paras paikka tietenkin on sänky, minun ihana parisänky pehmoisine peittoineen ja tyynyineen. Leikimme siellä piilosta Tonyn kanssa ja meillä on superhauskaa.

 

6)   Olen utelias, hyvin utelias. Haluan tietää kaiken mitä ympärillä tapahtuu tutkien ja tunkeutuen vaikka väkisin mukaan. Olen myös kova kantelemaan tavaroita ja siitä ei äiskä oikein tykkää. Vaikka keräänkin kaikki tavarat yhteen ja samaan paikkaan, nimittäin ruokapöydän alle. Äiskä sai eilen hepulin kun se keräsi sieltä minun viisi pehmolelua, kaksi tossua, yhden Tonyn kengän ja yhden äipän kengän, kolme sukkaa, Tonyn yökkärihousut, äipän puseron ja muutama hassu luu sekä tietenkin minun iki-ihana oma iso tiikeripatja. No oli siinä mukana myös yksi vessapaperirulla, avattuna.. no ehkä vähän silputtunakin. Mutta oma vika jos eivät osaa sulkea ovea kunnolla, jos siinä on pienikin rako, niin kyllä mä osaan sen avata.

 

 

7)   Olen hiljainen kävelijä. Äiskä ei kuule minun tuloani ja kun äippä oli menossa töihin ja avasi oven kääntyen sanomaan minulle hei hei, niin olin jo hipsutellut ulos äipän selän taakse istumaan eikä se huomannut mitään. Onnistuin tekemään sen vaikka kuinka monta kertaa mutta enää se ei onnistu.

 

No, mä voisin kertoa itsestäni vaikka kuinka paljon, mutta haluaisin toki tietää mun kamuistakin. Eli voisiko tähän vastata Kissi, Freddy, Eve, Baby Jane (kissatkin saa osallistua) sekä tietenkin kamuni Viivi . Mä tuun sitten lukemaan kun ootte kertonu mulle ensin. enhän mä muuten voi tietää, hä.Kieli ulkona